Baldati

Destination:
MontBlanc Boheme Noir Golden Fountian Pen [02e2] - (0 participants)
Type: Breakfast

Event Details

[b][url=http://www.montblanc-outlet.top/nl/]pennen[/url][/b] [b][url=http://www.montblanc-outlet.top/nl/]mont blanc pennen[/url][/b] mont blanc | montblanc pen | mont blanc
MontBlanc Boheme Noir Golden Fountian Pen [02e2] - €103.23 : Professionele montblanc pen winkels, montblanc-outlet.top

MontBlanc Boheme Noir Golden Fountian Pen [02e2]
MontBlanc Boheme Noir Golden Fountian Pen [02e2]
€798.87  €103.23
Korting: 87%
In winkelwagentje:



Brand Story

Montblanc International GmbH is een Duitse fabrikant van schrijfgerei , vaak aangeduid met hun beroemde " White Star " logo.Founded door de kantoorboekhandel Claus - Johannes Voss , de bankier Alfred Nehemia en de ingenieur augustus Eberstein in 1906 , begon het bedrijf als de Simplo Filler pen bedrijf de productie van up-market pennen in de wijk Schanzen van Hamburg. Hun eerste model was de Rouge Et Noir in 1909 , gevolgd in 1910 door de pen die later de onderneming haar nieuwe naam , de Mont Blanc geven . De eerste pen ( een vulpen ), bekend als de Meisterstück of Meesterwerk ( de naam die wordt gebruikt voor de export ) werd geproduceerd in 1925 .

Montblanc Boheme van Mont blanc Boheme pennen introduceert de eerste nieuwe schriftelijk collectie sinds 1924 . Het ontwerp omvat de elementen van de hedendaagse mode , een combinatie van traditionele Europese kunst en het Europese niveau van technology.The Montblanc Boheme met het handelsmerk witte ster op de bovenkant en de Montblanc kenmerk van triple Gold bands. De collectie slimme gebruik van synthetische onyx , saffier , robijn, smaragd gekleurde edelstenen in vulpen , rollerball , balpen en vulpotlood .

onze Montblanc pen winkel verbindt zich ertoe om onze klanten te bedienen in de meest respectvolle en waarderende manier. Wij zijn toegewijd om u de beste Mont Blanc pennen te koop die we kunnen vinden , tegen de beste prijzen die we kunnen bieden . We hopen dat u vindt wat u zoekt hier en nodigen u uit om ons hier te contacteren indien u vragen heeft .

Details

* Schrijven Systeem : pen Cartridge fontein (geen converter)
* Nib : Hand - gemaakte rhodium-plated 18 K gouden penpunt
* Penbreedtes : M
* Barrel : 925 sterling zilver met golfpatroon , forepart in zwart edelhars
* Cap : 925 sterling zilver met golfpatroon ingelegd met Mont Blanc embleem
* Trim : Drie ringen in 925 sterling zilver met reliëf Mont Blanc merknaam

Wij bieden allerlei andere stijl pennen , Als u wilt, kunt u meer here.Mont Blanc pennen te bekijken; Mont Blanc vullingen , de Mont Blanc Meisterstuck , de Mont Blanc balpennen , de Mont Blanc vulpennen , de Mont Blanc Roolerball



pennen
mont blanc pennen


Participants

More Participants
Export Participants